080828

Både jag & Tommy vaknade före 04.00 i morse & det gick då inte att somna om. Vi steg upp & var uppe ca 1½  timme innan vi la oss igen. Lyckade faktiskt somna om  till ca 08.30.
Har precis gjort mig iordning för snart ska jag till frissan & piffa till håret. Men jag är lite små nervös för jag vet inte riktigt hur jag vill klippa mig. Går däremot hos världens bästa frissa & hon brukar alltid komma med bra förslag som tur är.
Sen vet jag inte vad som händer senare idag, jag var riktigt sugen på att gå en lång promenad men som vanligt så regnar det ju ute. Jag vet att det finns regnkläder men jag stannar hellre inne i det torra.
Nu ska jag snabb googla & se om jag hittar nån snygg frisyr.

Hejdå!

080826

Igår var jag & hälsade på Emmeli & Tony & deras lilla Lucas. Han var väldigt liten & söt ska jag säga. Hade faktiskt kommit ihåg att ta med kameran så det blev några bilder.



2½ dag gammal






Idag så har vi varit till stan, Tommy har köpt sig en ny rejäl skruvdragare. Sen for vi till mamma & plockade lite gurka, tomat, morötter, lök, rädisor m,m ur hennes trädgård. Det är så gott med hemmaodlat. Nästa sommar ska jag så frön själv när vi äntligen har fått en ny gräsmatta som man kan gå på.
Nu har både jag & Tommy semester i nästan 2 veckor, ska bli riktigt skönt. Ikväll blir det nog att mysa framför tv:n.

080824

Idag har vi varit & grattat Tommy's kusin Andre som fyllde 28år. När vi for därifrån så sprang det ut en ekorre över vägen & tror ni inte att vi råkade köra över den, hoppades den skulle ha klarat sig men när vi kollade bak så såg vi att den låg död på vägen. Jag tyckte det var så hemskt. Jag vet att det händer nog gode ofta men man känner sig ändå så dum!

Sen så blev det att vi for till Lule & beställde en ny badrumsinredning till den stora toaletten. Så nu är det bara att vänta på att den ska komma, men det skulle bara ta några dagar så det är ju skönt.

Sov gott!

080823

Tidigt imorse fick en kompis och hennes sambo en liten kille, Lucas ska han heta. Stort grattis till er =)

Idag har vi varit i Luleå hela dagen och handlat b.la två nya toalettstolar, ny badrumsinredning till den lilla toaletten o.s.v.
Våran toalett i stortoan gick sönder för ett tag sen men vi bestämmde oss ändå för att köpa två nya för den i lilltoan kan krångla lite ibland. Sen så blir det en ny badrumsinredning till den stora toaletten också men vi har inte riktigt hittat någon än. Vi hade hittat en men självklart så var den slutsåld & skulle inte komma in igen. Men innan vi installerar den nya inredningen i lilltoan så ska vi måla om, tror att den kommer bli riktigt fin som ny =)



080821

Igår kväll var jag med brudarna på Nodu, det var jätte trevligt. Det var då väldigt mkt folk där.

Idag ska jag tvätta & städa, men det är då en bra dag för det när det är samma gråa trista väder ute. Hinner jag så blir det även att måla nå hyllor till det stora badrummet.


080820

Jag hade hoppats att det var sol när jag klev upp idag men icket utan ännu en grå & trist dag men har vi tur så kanske det klarnar upp idag. Har blivit att man tittat lite på OS tala om att det finns många udda sporter, själv föredrar jag nog friidrott.

Idag vet jag inte om jag ska måla eller om jag ska ranta runt lite, vet inte riktigt vad jag kände för. Det brukar alltid bli nått i alla fall. Tommy jobbar då kväll idag så han har sin dag "räddad"

Nu ska jag sluta slappa & gå o göra mig iordning!

080819

Regn idag också, suck! Man blir ju så otroligt seg av detta väder. Igår gjorde man inte många knop & säkert inte idag heller. Jag var faktiskt in till stan en sväng igår & inhandlade en ny ring för pengar jag fick när jag fyllde år, men annars hände det inte mkt.

080816

Idag så har man fyllt 24 år, suck... åren går så fort. Snart är man 30 hehe. Jag har då fått en massa fina presenter och trevligt besök. Har fått smink, pengar, ljuslykta, halsband, skor o.s.v. Av Tommy har jag fått en "myskväll" vi ska gå ut och äta middag och sen blir det kanske nån film med ostbricka, ska bli riktigt trevligt. Länge sen vi gjorde något sådant.
Blir nog att lägga sig snart, känner mig helt slut.

Natti natti

080815

Gud så skönt att få sova i sin egen säng, jag somnade runt 24.00 igår & vaknade klockan 10 pigg och utvilad efter en hel natts sömn. Alltid skönt att få sova ut efter att man jobbat några nätter.

Idag skiner då solen i alla fall så man måste nog passa på att vara ute lite idag. Får väl se vad man hittar på, Tommy  jobbar då kväll så jag blir själv hemma. Börjar vara gode less på att vi jobbar om varandra hela tiden. Men vi jobbar bara nästa vecka och sen ska vi ha semester ca 2 veckor. Ska bli såå skönt.  Vi tog bara 2 veckors semester i sommar för att kunna ta lite till hösten också.

Nu ska jag gå och göra mig iordning för dagen! BYE


080813

Idag har det varit en seg dag, har varit så trött hela dagen. Kom hem på morgonen efter jobbet & gjorde Julia klar (hon har sovit hos oss inatt) & gav henne frukost. Sen skjutsade jag henne till fritte. Tommy fick ligga kvar & sova när han väl var ledig en dag. Sen var jag förbi & hälsade på mamma en sväng. Men efter det började det ju bara att regna så jag & Tommy har suttit framför datorn & tittat på badrumsmöbler & en massa annat. Jag vet egentligen inte om vi blev så mkt klokare det finns ju så mkt att välja mellan. Sen for vi & handlade också var vi & köpte oss en ny bäddmadrass. Sen kom Linda & Peter plus deras lilla flicka & hälsade på. Deras andra barn Amanda & Simon var hos farmor & farfar & bakade bullar. Så vi drack kaffe & surrade på, riktigt trevligt. En natt kvar sen lång helg för min del =)
 


080812

Det gick inte så bra med min vilodag, kom in i en andra andning eller nå för jag fortsatte att måla fönstret i sovrummet så nu är det då klart. Det blev jätte fint. Tror jag målat 8 fönster nu (fyra varv på varje) så nu är det bara 3  kvar. Men jag kan säga att jag är jävligt LESS nu! Tur att det blir fint i alla fall. Alla fönster (foder) har varit bruna så jag målar dom vita. Plus att jag målat alla dörrkarmar tidigare.

Ni ikväll fick vi främmande av Andre & Jennie. Sen gick vi ut och klippte gräsmattan plus att jag trimmade lite. Sen tog vi oss en promenad runt byn. Det var den vilodan. Nu ska jag packa min väska & börja bege mig till jobbet, suck!

Bye!

080812

Har haft fullt upp med att måla fönster i två dagar plus att jag har storstädat. Så idag har jag en vilodag framför mig känns riktigt skönt. Ska och jobba ikväll för det var en som ville byta pass med mig så jag jobbar tisdag & onsdag istället för onsdag & torsdag. Men då får jag vara ledig fyra dar på rad sen så det ska bli riktigt skönt. Blir väl att baka på fredag så jag har nå fika att bjuda på på lördag när jag fyller år.

080809

När jag kom hem på morgonen idag så storstädade jag köket, torkade ur alla skåpar/lådor plus att jag skrubbade upp alla luckor. Så nu glänser det =) Sen for vi till Öjebyn och firade min kusin som fyllde 35. Var förbi mamma & pappa en sväng också. Frågade om dom sett den lilla igelkotten nå mer men det hade dom inte. Jag gick ut och när jag började prata så kom den fram så jag gick och hämtade mat åt den och den kom direkt och började äta. Sen gick den & la sig.
Var ut igen lite senare men såg inte till den men när den hörde min röst så kom den fram igen. Satte mig ner i gräset och den kom ända fram till mig och luktade på mina byxor sen låg den kvar där. Det verkar som att den känner igen min röst för när dom andra har försökt så kommer den inte fram. Ska prova igen imorrn och se om det funkar, den är ju så otroligt söt =) Hoppas att den här får överleva, förra sommaren var det tre ungar men det var lite senare på hösten och dom ville inte äta eller nå så dom dog ju alla tre, det var inte nå roligt. Men den här ungen verkar då vara betydligt piggare så jag håller tummarna.

080808

Idag har jag & Tommy följt med mamma & pappa till Ikea, alltid lika kul att vara där. Herrarna tyckte väl inte riktigt detsamma men när dom kom till Alco så var dom nöjda hehe. Shoppade en hel del på Ikea, nytt överkast, tallrikar, en matta, hyllor, nya handtag till köket. Säkert en massa annat också men ja minns kanske inte allt nu. Har bytt handtag i köket nu ikväll och det blev stor skillnad. Var även in på en färgaffär och köpte nå grundfärg för jag hade tänkt att måla om kaklet i köket. Vi ska inte byta kök än på ett tag så jag tänkte att då kan man ju bara piffa upp det lite. Däremot så luktade tydligen grundfärgen jävligt illa så han gav tips om att göra det på morgonen och sen åka bort under dagen. Nu ska jag börja åka till jobbet. Dom boende är på dans ikväll så därför börjar jag senare, gode skönt faktiskt.

080807

Idag skjutsade ja Tommy till jobbet och sen for jag till mamma. Var ute i hennes trädgård och plockade hallon och smultron när det plötsligt kom fram en igelkottunge. Kastade ner ett hallon och den åt det faktiskt. Hämtade min kamera men självklart så hade jag slut batteri i den så det fick bli att fota med mobilen istället. Sen gick jag in en stund och när jag kom ut var den borta. Men efter ett tag kom den fram igen så då provade jag ge den hundmat (i burk alltså) för jag har hört att man kan ge dom kattmat på burk så då borde det ju funka lika bra med hundmat på burk. Den lilla krabaten åt som om han/hon ALDRIG fått mat tidigare. Den var så otroligt liten och söt =) och dirket skygg var den inte heller den kom alldeles intill mig.



Så otroligt söt =)



Här mumsar den i sig mat & då menar jag mumsar

080805

Idag så har jag varit med mamma & pappa på Nolia, fast pappa han fick gå för sig själv hehe. Mamma har köpt en jätte fin lampa som jag ska få när jag fyller år. Har köpt en jätte sköön kudde, har redan hunnit prova den för jag var så trött när jag kom hem så då la ja mig i soffan för att se TV å tro det eller ej men jag somnade faktiskt. Brukar inte göra det så ofta på dagen. Nu har jag varit ute och gått en prommis, blev ingen lång direkt men det är ju alltid nått. Nu ska jag hoppa i duschen för jag känner mig inte nå fräsch. Sen när Tommy kommer från jobbet ska vi se nån film å bara mysa. 

080805

Idag så har jag haft en heldag med Emmeli, först kom hon till mig så vi satt och pratade i några timmar. Sen efter middagen for jag till henne också for vi och hälsade på Jannice o Robban. Kul att se hur dom hade det och se deras hus. Tack Emmi för en trevlig dag, håller tummarna på att du kläcker snart :-) Nu ska man jobba inatt och sen är jag ledig två nätter..!

080804

I kväll så "smet" jag hemmifrån och for på Nodu med Lena, David, Sofia, Anders & Elin. Det var riktigt trevligt. Blev en hel del surr och kaffedrickande. Men sen när det var som trevligast så var jag självklart tvungen att bege mig till jobbet. Tack för en trevlig kväll i alla fall. Imorgon kanske jag får besök av Emmeli under dagen då blir det säkert en hel del surr också. Hon ska dels komma och se hur vi har det i huset. Hon har aldrig varit till oss fastän vi bott där över ett år, vi har pratat om det flera gången men aldrig fått det till att bli av hehe. Nu ska jag ta och ringa hem till gubben och säga puss och godnatt.


080804

Nu så har man varit och gjort Nolia inte blev det att handla mycket inte. Vi köpte glödkaka också köpte vi en spargris till Julia i keramik som man fick gravera in namn/text på. Vi valde att skriva "Jullans" på den och den blev jätte fin. Sen for vi och hämtade henne på fritte för hon ville så gjärna att vi skulle det. Så då fick hon hennes present och hon blev jätte glad. Hon ska däremot få ha den hemma hos oss. Nu ska jag ta och fara och handla och sen blir det att göra middag. Julia har bestämmt att vi ska äta ris och korvstroganoff. Hon ville så gjärna sova hos oss inatt fast jag jobbar ju inatt så hon får mysa själv med Tommy.

080803

Idag så har jag inte gjort allt för mkt. Tog med Tommy's syster ut på en åktur. Vi åkte runt lite överallt och tittade hur andra har det på gården/tomten o.s.v. Men annars så har man nog mest slöat idag. Nog för att det har varit gode så skönt  =) Har egentligen kännt mig trött nästan hela dagen, skulle behöva lite energi men jag vet inte riktigt hur man ska få den. Hundarna har varit så söta och charmiga idag...dom har prata på massor och vi har busat och haft oss =)  Av dom kan man däremot få lite energi...som tur är...! Tommy kom hem från jobbet strax efter 21.00 och hundarna blev som galna, dom älskar verkligen husse. Så det betyder att vi är  3 st som bråkar om han hehe! Stackare...

Sov gott


080802

Idag så har jag och Julia varit in till stan och köpt en present till Alexander som fyller 1 år på måndag. Tiden går så himla fort  tyckte det var nyss som han föddes. Sen for vi och körde genom Nybyn, Holmträsk och Sjulsmark för att se vad tromben förorsakat. Kan säga att det är är hur många träd som helst blåst omkull. Nu sitter jag och väntar på att Tommy ska komma från jobbet så man då har nån att prata med. Julia är bara ute och leker med William. Har tvättat och sånnt idag också, tycker inte att jag gör annat hehe.

080802

Nu har man gått och klagat på att det varit så himla varmt men nu när det bara är 15 grader då känns det faktiskt kallt. Fick tvärspringa upp ur sängen imorse för jag hörde ena hunden spy och jag kan säga att det var inte varmt utanför täcket. Jullan har sovit hos oss inatt, hon sitter vid den andra datorn och spelar Dora nu. Själv funderar jag som vanligt på vad man skulle ha hittat på. Tommy jobbar ju då ihelgen och sälvklart har han 2 kvällar på rad, det är så trist. Men han börjar då inte förrän runt två. Ne ska ta och gå och klä på mig, sitter fortfarande och myser i slö kläderna.

080801

Idag så har jag varit hur flitig som helst, har målat hela långa dagen. Kan dock säga att jag har ont i ryggen nu. Sen när Tommy kom från jobbet så klippte han gräsmattan och för första gången så fick vi även klippa där vi sått in. Det börjar ta sig riktigt ordentligt nu kan ja säga.

080801



Så här såg det ut efter ovädret igår.

RSS 2.0