080731

Idag har man varit med om något otrevligt. Vi tog med flickorna ut på stugan för att bada men när vi kom dit hörde vi att åskan mullrade så vi bestämmde oss för att vänta en stund. Åskan kom bara närmare och sen började det hagla massor och stora hagel var det har aldrig varit med om så stora någon gång tidigare och sen började det blåsa massor. Träden svajade som bara den och vi tänkte det kommer ju att sluta med att det faller ett träd över bilarna eller nå. Helt plötsligt small det till och vi sa vad f-n var det där? Jo tro det eller ej men då hade ett riktigt stort träd fallit över stugan.
Det var riktigt obehagligt har aldrig varit med om ett sådant oväder tidigare. När det lugnade ner sig gick vi runt och tittade och det var fler träd som hade fallit. Sen började det komma ett nytt oväder så då skynndade vi oss därifrån.
Fick ju höra sen att det gått en tromb över Holmträsk och Sjulsmark o.s.v. Så det vi hamnade mitt i var ju ändå bara efterdyningar av det kan jag tänka mig. Mamma ringde under kvällen och dom hade varit och kört mot Sjulsmarks hållet och där låg det hur mkt träd som helst och flera som hade fått träd över husen.

080731

Blev övertid för min del idag, morgonpersonalen var sjuk så jag ska jobba till kl 10 då nästa personal kommer. Men det gör då inte så mkt då får man in lite mer pengar och det behövs ju alltid. Verkar då vara riktigt fint väder idag också så man får se vad man hittar på.


080730

Idag har jag Tommy och Mange varit på Ladrike och speleat minigolf, det gick åt h-vete. Det gick mkt mkt bättre förra gången. Å idag så har vi fått våran nya fina bro till verandan som pappa har byggt. Dom fraktade den på släp till oss och jag kan säga att det blev gode stor, precis som jag ville ha den.
Sen blev det att åka ut till stugan igen och vi har ätit kräftor även ikväll för det blev över så mkt från igår.
Just det ja nu har jag förresten tagit sommarens första dopp. Vi badade igår kväll och även idag på dagen så har vi badat det var riktigt skönt. Nu så är man åter på jobbet igen men jag är ledig till helgen så det ska bli skönt. Tyvärr så jobbar Tommy däremot. Vi jobbar om varann ända till slutet av Augusti, suck!


080729

Ja idag så har man varit ledig hela dagen men inte har man gjort så mkt aif. Vi bestämmde oss för att åka till stugan. Så ikväll så hat vi ätit kräftor och kastat lite pil. Sen har vi mest suttit och surrat. Vi bara njuter och mår skönt...!

080727

Idag har jag och Tommy hunnit med hur mkt som helst. Vi har varit och badat med Tommy's systers flickor Julia och Emilia både på Borgarudden och på Ladrike. Jag var så sugen på att bada men jag måste erkänna att jag Bangade. På Borgarudden så blåste det så det var lagomt svalkande att bara sitta i solen så då for vi till Ladrike för att bada i poolen där. Men där var ju vattnet riktigt iskallt så jag badade bara fötterna. Men flickorna bekomm det inte för dom badade på båda ställena. Men det var ju bra för det var ju för deras skull som vi for. Sen for jag och Tommy till stan en sväng och hämtade nå grejjer å sen for vi hem. Så då blev det att städa och tvätta.
Efter middagen så for vi till Ladrike igen men den här gången spelade vi minigolf. Det gick jätte bra i början men det slutade med att Tommy vann med 11
poäng, TYPISKT! 
Sist men inte minst  så vattnade vi igenom gräsmattan, sen var det bara för mig att hoppa i duschen och bege sig till jobbet. Sista natten för den här helgen. skööönt =)


080726

Idag har jag varit och gått på stan/pdol medan Tommy jobbade inne på området. Jag letade nya piratbyxor och tro det eller ej men jag hittade faktiskt 2 st. Nu ska vi snart iväg på en förfest på klubbgärdet hos Daniel och Johanna. Jag stannar där tills jag ska och jobba och ser när alla blir fullare och fullare =) Själv är man nykter och skötsam och mår prima imorrn. Jag är faktiskt inte det minsta avis om jag ska vara ärlig. Är bara jobbigt att gå på Pdol och trängas bland alla. Dessutom så sparar man in en massa pengar.


080725

Idag har vi varit till Lule och tittat på en ny toastol och en massa annat, finns så himla mkt som man skulle vilja ha. Tyvärr så är ju allt man vill ha så jävla dyrt.
Nu sitter jag på jobbet och ugglar och inte kan jag gå å lägga mig heller för en av dom boende är ute på Pdol. Hoppas att det inte blir allt för sent för jag börjar vara trött plus att jag har huvudvärk. Sen får man väl se om man kommer kunna sova inatt, lever om gode så mkt här utanför....nackdelen med att jobba i stan en sån här helg.

080724

Idag så har jag varit på Pdol med flickorna, Linda och Kerstin. Julia och Emilia har fått åka karusell m,m. Det blev även en lunch där. Langos för min del, men det var inte lika gott som det brukar vara. Annars har det faktiskt inte hänt så mkt idag. Julia och Linda ska sova hos oss inatt men just nu är Julia ute och leker och vi sitter ute på verandan och pratar.

080722

Idag när jag skulle gå ut och gå så ville inte tommy följa så jag bestämmde mig för att bara ta med ena hunden (Wille) men jag hann bara ner för gatan så ringde tommy och frågade hur långt jag hunnit. Då satt Walle och gnällde som en tok så han bestämmde sig för att gå ikapp oss. Så vi stannade och väntade så jag bad Wille sätta sig ner bredvid mig. Själv stod jag och filosoferade tills jag kännde att det började stinka piss. Tittade ner och tror ni inte hund jäveln (han var inte värd mkt då) pissade över mitt byxben och min sko!? Som tur var så hade jag högt gräs intill som jag drog av benet/skon i och det hann aldrig läka in i skon. Så det blev en långpromenad och sen hamnade skorna och byxorna i tvättmaskin. Men dom blev som nya kan jag säga.
Ikväll så har jag provat en ny klippmaskin på hundarna och den var riktigt bra så nu ska jag köpa en egen. Klippte Walle helt för han var så långhårig men på Wille provade jag bara. Ska klippa han någon annan dag.


080722

Nu har man jobbat första av fem nätter, eller jobbar två sen ledig två och sen jobbar jag tre. Vill säga att PDOL helgen är räddad. Inte för att det gör nå är inget större fan av PDOL i alla fall. Idag var det då en grå dag men det regnar ju då inte så jag tror att jag ska gå en lång promenad. Har legat lite på latsidan sista tiden, tyvärr!
Annars vet jag då inte vad jag skulle ha hittat på idag, kanske åker och hälsar på någon. Tommy jobbar då ändå kväll idag så jag avlöser han ikväll.

080721

Idag har jag varit och ätit lunch med Nathalie på Nodu. Det var riktigt trevligt. Andre och Jennie kom också dit så då satte vi oss med dom och surrade. Blev även att man pimplade en hel del kaffe, nästan för mkt. Men värst av allt var att det blev palt till middag hos mamma, kan säga att jag orkade bara en. Sen for jag och hälsade på Linda och Peter och då blev det ännu mer kaffe. Undrar om man kommer sova nått inatt? Men det har ju då regnat hela långa dagen så man har ju aldrig varit riktigt pigg egentligen.

Inte blev det att åka ut till havsbadet igår heller så det får bli nån annan dag.

080720

I går var vi på kajfest ute på stugan. Det var trevligt men det blåste lite kallt. Det var däremot inte lika mkt folk som det brukar vara, många kanske är på semester. Idag blir det kanske att ta med sig hundarna och åka ut till havsbadet och se om Walles uppfödare är där. Dom skulle stå med husvagnen där i sommar så hon ville vi skulle hälsa på nån gång.
Så då måste man ju passa på för det är ju betydligt närmare än till Norsjö där dom egentligen bor.

080718

Nu är första natten efter semestern avklarad så nu är jag ledig helgen. Riktigt skönt med en mjukstart. Tommy avlöste mig på morgonen. Så medan han jobbar idag ska jag å Mange och handla. (Han ska bo hos oss undertiden han har semester och är i pite innan han återvänder till London igen.) Vi ska bla på bolaget för vi ska ev grilla ikväll och ta nån pilsner. Fira hans hemkomst med andra ord. Hoppas bara att vädret håller i sig. Våran gräsmatta har hunnit växa mkt bara på dom dagar vi var borta, det var riktigt kul att se. Nu ska jag göra mig iordning och vänta på att Mange vaknar så vi kan åka till stan sen. Om Tommy har det lugnt på jobbet så kan vi kanske äta en lunch med han.

080717

Iron Maiden var hur bra som helst skulle utan tvekan kunna se dom igen. Mange såg dom i London i början av Juli och nu i Sthlm med oss och sen ska han se dom ytterligare en gång i Göteborg hehe. Jag kan då säga att jag har ont i fötterna efter Sthlm, igår gick vi hela dagen plus att vi då hade ståplats på Maiden. Det var däremot lite kaos på Arlanda idag när vi skulle hem. Först skulle planet avgå från gate 37 och sen när vi satt där hörde jag nå killar prata om att planet var försenat. Nej tänkte jag för jag skulle ju jobba inatt. Tommy gick och tittade och kom tillbaka och sa att det var en halv timme försenat och att det var flyttat till gate 35 så då gick vi dit. Så jag tänkte hoppas att det inte blir mer försenat. Sen fick jag syn på en gammal arbetskompis som jag gick och pratade med å då sa hon att det var flyttat till gate 30B. Så då hamnade vi helt plötsligt i källaren där man aldrig någonsin har varit förr. Då blev vi helt plötsligt upphämtade av bussar och fick åka runt halva Arlanda för att komma till planet. Men det slutade väl för jag hann både få i mig en senare middag och ta en snabb dusch. Så nu är det bara jobba på.

080716

Så var det en ny dag. Igår så blev det en sen middag på en spansk restaurang, vi beställde in flera olika små rätter och det var inte dummt ska jag säga. Idag ska vi träffa Jocke och äta en lunch tillsammans. Sen blir det nog att möta upp brorsan och hans gäng för att höra om vi ska hitta på nå innan Maiden. Nu ska jag gå och göra mig iordning så man kan gå ut på stan och strosa.

080715

Nu har vi anlänt till Sthlm. Jag Tommy och Mange sitter på vandrarhemmet och dricker lite vin, öl och whiskey. Vi ska gå ut och äta på en stund och kanske träffa några andra pitebor. Kanske hamnar på en pub eller nå i slutändan. Men om jag ska vara ärlig så känner jag mig ganska så trött. Man ska ju orka med Maiden imorrn också....!

080715

Nu har jag städat lite grann så det ska vara fint när man kommer hem från Sthlm. Sen så har jag hittat mina skor i sista sekunden. Har letat dom läänge nu för att kunna ha med mig till Sthlm. Det blir ju säkert att gå en hel del och då är det ju bra om man har ett par sköna skor. Jag har hunnit vända upp och ner på hela huset utan att hitta dom men nu på morgonen tänkte jag att dom borde ju ändå finnas nån stans eller så har nån snott dom för jag visste att jag hade dom förra sommaren och då bodde vi ju redan här. Så jag gick ut i garaget och hittade en påse med "skräp" sen jag typ städade bilen förra hösten och tror ni inte att dom fanns där. Så ingen är gladare än jag just nu hehe. Nu ska jag ta och packa så att jag är redo att åka i eftermiddag. Tommy jobbar sin första dag efter semestern idag så därför kunnde vi inte åka förrän i eftermiddag. Men det går ju då fort att flyga iaf så vi har ju hela kvällen på oss att strosa runt i Sthlm lite. Ska bli riktigt kul att träffa Mange. Han bor och jobbar i London nu så han kommer till Sthlm idag så vi ska möta han där. Sen på Torsdag så åker han med oss upp till Pite för då har han semester.

080714

Ja nu så har man klippt gräsmattan (ja det gräs som vi redan har). Det var då riktigt varmt ute för en gångs skull. Jag och Tommy har precis kastat lite pil å ja förlorade. Men sist vi spelade så vann jag faktiskt. I eftermiddag ska vi nog och hälsa på Andre och Jennie för det är så länge sen vi hälsade på dom. Men först blir det då att äta lunch och hoppa i duschen. Sen ikväll så måste vi ta och packa för imorgon åker vi till Sthlm. Vi ska se Iron Maiden på Onsdag så det blir en liten mini semester. Vi kommer hem Torsdag eftermiddag för då börjar jag om och jobba. Men jag jobbar bara torsdag natt och sen så är jag ledig helgen. Så det blir en mjukstart, skönt. 

080713

Inte blev det många knop idag heller. Har varit dö trött hela dagen. Vi har varit på sjukhuset en sväng å hälsat på Linda.
Sen for vi till brorsan å lånade några filmer. Så nu ser vi film å döar i soffan hehe. Blir väl förmodligen att fortsätta med det hela kvällen. Men just nu var ja tvungen ta ett break för annars somnar jag framför tv:n. Imorgon blir det nog att göra lite mer såvida det inte regnar, hoppas inte det. Vi ska klippa gräset och lite sånnt.

080713

Så var det ännu en grå och trist dag, börjar vara riktigt less nu. Vi har sovit hos Tommy's föräldrar inatt för vi blev så less på alla ungar som springer ut och in genom dörren hela tiden..hundarna blir ju galna. Jag undrar vad man skulle ha hittat på idag, har ingen aning faktiskt. Men jag känner att jag skulle vilja hitta på nånting.


080712

Det blev en sen kväll igår men det var riktigt trevligt. Är då inte det minsta bakis idag, skönt. Idag är vi bjudna på grillat hos Tommy's mamma å pappa. Det ska bli gott å skönt att slippa laga maten själv för en gångs skull hehe.
Annars vet ja då inte vad man skulle ha gjort idag. Kanske man tar sig en promenad ialla fall.

080711

Nu så har vi varit till stan en sväng. Julia har köpt en present till William (grannpojken) för han fyller år idag. Det blev en jätte stor vattenpistol. Så hon har precis sprungit över i regnet med det stora paketet. Regn regn regn varenda dag men det här tror jag är nå som bara ska dra över. Men som sagt vi slipper då vattna den blivande gräsmattan.
Ikväll är jag & Tommy bjudna på kalas/fest här i Norrfjärden, det ska bli trevligt. Bäst av allt så har vi ju cykel avstånd för en gångs skull...blir ju  oftast taxi eller så måste man fixa en chaffis.

Tänkte jag skulle lägga ut nå nytagna bilder på flickorna.



Emilia o Julia





Tre stycken gullepluttar

080710

Idag så har pappa varit här och hjälpt oss med dom nya listerna så nu är den första renoveringen helt klar. Sen så ska vi bygga en ny bro till verandan och det tog pappa på sig att göra. Han ska bygga den hemma hos dom åsså bara ta hit den på släp. Han vill nog ha lite projekt under semestern hehe. Julia har kommit hit och ska sova här inatt. Men man ser hon inte allt för mkt för hon är mest ute och leker med grannbarnen. Men det är ju då bra att dom är ute och leker när det är sommar. Funderar på vad man skulle ha hittat på ikväll, vet inte riktigt vad man var sugen på att göra. Men nått brukar det

080709

Var trevligt att träffa Lisa igår. Vi gick på stan en sväng också skulle vi gå ut och äta men Lisa's mamma bjöd på ugnstekt lax istället. Det var riktigt gott. Blev även en hel del surrande..som vanligt hehe.
Idag var det då änndå en grå och regning dag, trist men bra för våran gräsmatta hehe.



Vilken lite tuffing. Alexander, Lisa's lille pojk...!



Ett riktigt charmtroll


080708

Idag var det då en riktigt grå dag. Har haft sovmorgon till 11 idag det var inte dummt ska jag säga, det var läänge sen sist! Jag väntar på att Lisa ska komma hit å hälsa på. Det ska bli trevligt, träffas inte allt för ofta för hon bor i Skellefteå nu mera. Så vi får se vad vi hittar på. Nee kanske man ska ta och äta sig en frunch.

080707

Idag så har man inte gjort allt för mkt, flickorna blev hämtade strax innan 12. Sen for jag å tommy upp på sjukhuset å hälsade på tommys syster. Vi har suttit ute på altanen under eftermiddagen och surrat å lyssnat på musik. Nu har vi precis vattnat igenom gräsmattan. Jag vet då inte riktigt vad man skulle ha hittat på ikväll förutom att duscha. Men nått blir det väl alltid..!

080706

I morse var både jag å tommy super trötta vi ville inte kliva upp ur sängen. Men det var bara att pallra sig upp och bege sig ut till stugan för att göra ny gräsmatta även där. Men det var då fort gjort motför hemma hos oss, skönt för det var då så kallt idag. Sen har vi bara slappat hela dagen, sett film o.s.v. Det blir nog att fortsätta slöa hela kvällen men det kan då vara skönt för nån gång. Men man får väl se för nu har ju då solen kommit fram så har man tur kanske den håller sig framme ett tag.

080705

Idag så har vi hållt på med gräsmattan hela långa dagen. Så nu är det insått och bultat och självklart vattnat. Tar ett bra tag innan man har vattnat hela gården å nu idag så har vi gjort det två varv. Nu är det bara hoppas på att det gror snabbt så man hinner få sig en gräsmatta i sommar och inget stört regn vill vi ha så gräsfröna flyter bort.
Nu blir det bara att slöa framför tv:n och sitta å mysa, känner mig helt färdig. Julia är här så hon har beställt chips med dipp.

080704

Ja inte blev det att kratta gården idag heller. Vi tog en trip till stan och köpte en ny vattenslang och vattenspridare + gräsfrö o.s.v. Sen var det ju så varmt så vi gick och handlade och gjorde liten annan nytta. Vi grillade kyckling till middag idag så då passade vi även på att bjuda tommy's föräldrar på middag. Det blev då faktiskt riktigt bra.

080704

Idag verkar det vara något svalare ute, skönt för vi ska vara ute idag och fin kratta till gården och sen blir det att så in en ny gräsmatta. Vi har tagit in jordvärme och då blir inte gården så fin men jag hoppas att den ska bli det så småningom iaf.
Vi hade så sliten gräsmatta innan också så vi hade inprincip behövt en ny i viklet fall som helst. Ne nu är det bara bege sig ut så det blir någonting gjort.

080703

Det blev en riktigt varm dag idag, nästan för varm. Men som sagt man ska ju inte klaga när värmen äntligen är här.
Vi har varit på Norrvallen ikväll och lirat lite fotboll. Jag var me lite grann.. hade en filt me + lite vin och körsbär, blev en riktigt mys hörna hehe. Tror dom flesta var lite avis faktiskt. Sen blev det då en skön och efterlängad dusch. Nu ska man ta och krypa ner i sängen. Hoppas på en fin dag imorgon också...!

080703

Äntligen så verkar det bli en riktigt fin dag. Jag har redan hunnit vara till stan med mamma. Hon har varit och klippt sig sen så blev det en sväng på Gröna skylten. Det blev då billigt för mig för jag handlade ingenting.
Jag vet inte riktigt vad man skulle ha hittat på idag man vill ju då inte sitta inne iaf. Det låter som att det ska bli fotboll ikväll, dom har dragit ihop ett gäng som ska spela. Men jag vet inte om jag ska vara med är ju ingen fotbollsfantast precis. Dessutom är jag väldigt bollrädd =/ Ne nu måste man ta å hitta på nått, kanske far ut och fotar lite grann.

Luleå hela dan..!

Idag när man slog upp ögonen så var det spö i backen, ovanligt! Så vi bestämmde oss för att hitta på nå i det dåliga vädret med flickorna. Det bar av till Storheden på Toysrus & flickorna älskade det. (Vilket man kunde förutsett) Det fanns hur mkt leksaker som helst men gud vad dyrt allt var. Typ en liten nalle för 450spänn...innan jag skulle lägga ut dom pengarna för så lite. Men tro det eller ej vi fyndade iaf. Emilia fick en typ barbie med kläder å sånnt till som hade kostat ca 300 spänn å nu var det nersänkt till 50kr och Julia fick sig en fotboll..dom var då nöjda å glada =) Sen blev det lunch på Max. Efter det for vi på Expert så jag köpte mig faktiskt en ny digitalkamera...är riktigt nöjd. Den  gamla var så stor å klumpig hehe! Så nu är det bara att fara ut och

Äntligen...!

Nu har man äntligen fått sig internet, blev mobilt bredband men det verkar då fungera än så länge iaf. Bättre än inget internet alls =) Fick en bärbar laptop på köpet så nu sitter man på verandan å surfar inte dummt :) Tommy's syster döttrar är här o ska sova här inatt. Dom älskar att vara här å leka med alla grannbarnen. Men dom är då så snälla o söta.
Nu ska man ta å göra nå nytta! Hejs

RSS 2.0