081031

Tyvärr så börjar min syn inte vara den bästa.....
Jag har haft glasögon tidigare men jag har inte använt dom på flera år.
Men nu börjar jag känna att jag ser betydligt sämre.
Så idag har jag o mamma varit till stan & kollat på nya bågar, men problemet är att jag har så smalt/ litet
ansikte så jag har jätte svårt för att hitta nån båge som passar.
Jag hittade inte direkt någon båge som jag fastnade för men jag provade en båge för nån vecka sen som jag
tyckte var hyffsad, men den var ju självklart slutsåld. Men hon i butiken hittade den via datorn så hon skulle
försöka få hem den också skulle hon ringa mig. Så jag håller tummarna för det.Nu ikväll så har jag, Tommy & Krille spelat golf (på X-Box) jag har varit värdelös på det men nu börjar jag
komma in i det så då är det faktiskt riktigt kul =)
Nu har vi en paus för att se Idol men sen lär vi nog fortsätta så då ska jag kicka deras ass... =)

Ha de gött! =)


081030

Denna vecka har bestått mestadels av jobb men idag får jag helg, ska bli skönt.
Vad som händer i helgen har jag inte riktigt klart för mig ännu. Vet inte riktigt vad jag känner för att hitta på.
För en gångs skull är då både jag & Tommy lediga i helgen, har mest jobbat om varandra sista tiden.
Men nu blir det ändring på det när jag har fått börja lägga mitt eget schema =)
Ne nu ska jag ta å äta middag för min mage skriker!

081026

I Fredags hade vi tjejkväll i Öjebyn, vi lagade god mat å satt å surrade. Klockan 20.00 tände vi ett ljus till minne av Carolin Stenvall. Sen så tittade vi även lite på Idol.Igår var jag Linda, Ann, Jimmy & flickorna på barnmässan på Nolia. Dom hoppade för fullt i hoppborgarna också blev dom ansiktsmålade. Sen på kvällen fick jag & Tommy  främmande av Andre, Jennie, Matte & Bella. Förövrigt så var det lugnt & det blev en hyffsat tidig kväll.

Idag ska vi röjja i garaget för det har fortfarande inte hunnits med, har hela tiden dykt upp andra saker. Julia ville så gärna sova hos oss inatt så det ska hon få göra. Sen får vi se hur Emilia vill göra.

Ha en bra dag!

081023

Ooo vad jag har blivit dålig på att uppdatera, tiden/dagarna går alldeles för fort så jag hinner ju inte med...!
Denna vecka har det varit både jobb, utbildningar + p-möte. Lite segt faktiskt.
Imorrn åker Tommy till Överkalix med LO så för min del så blir det tjejkväll i Öjebyn. Vi ska laga god mat å sitta å surra, ska bli riktigt trevligt =) Annars så blir det nog en riktigt lugn helg, ska bli riktigt skönt.
Igår kunnde jag inte somna, vred & vände på mig till ca 02-03.00 så när väckarn ringde 06.30 var jag hur död som helst. Så ikväll blir det en tidig kväll kan jag säga, ska bli skönt.

Sov gott!


081019

Snart har man jobbat klart sin helg, men nu är det då inte alls farligt att jobba när man får jobba dag. Annars har det inte hänt så mkt dom senaste dagarna. Ikväll ska jag & Tommy städa upp i garaget så man får börja köra in bilen. Vi har målat massa saker i garaget i sommar så det har blivit lite rörigt. Men nu ska det bli ändring på det =)
Sen blir det nog bara att mysa framför tv:n.

Ha de fint!

081015

Idag har jag städat lite (igen) också har jag varit i garaget & målat nå grejjer. Vet att jag skulle ha "semester" från målandet men så blev det ju inte riktigt. Men men kanske efter det här.
Idag kommer svärmor & svärfar + Linda hit på middag. Tommy ska göra nå pepparbiffar, ska bli spännande att smaka =) 
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, funderar på om jag skulle fara på affärn en sväng å handla lite.
Hade egentligen tänkt att klippa hundarna men jag vill inte börja med det när vi ska få främmande sen.

Ha en bra dag!

081012

Jag vet att jag inte skrivit på jätte länge men jag har haft fullt upp också har jag varit så otroligt trött så det har bara inte blivit. Kan säga att det har då faktiskt inte hänt så  mycket.
Igår släpptes biljetter till AC/DC dom ska spela i globen den 20:e & 22:a februari & vi ska dit =) Vi lyckades få biljetter till den 22:a...längtar redan!  Så på mindre än ett år kommer vi ha sett både Kiss, Iron Maiden & AC/DC. Vi var i sommras & såg dom andra två det var verkligen kul.
Idag har vi varit till Sjulsmark & hälsat på Linnea, Tommy's farmor å nu håller jag på å städar/tvättar. Tog mig bara en liten paus så nu ska jag gå & fortsätta så jag blir klar nån gång.

Ha de fint!


081004

Igår jobbade jag min första dag på Leoparden, är nästan ett år sen jag slutade där men nu är jag tillbaka igen. Det var såå himla skönt att få jobba dag igen. Natt var ingen höjdare för mig!
Annars har det inte hänt så mkt dom senaste dagarna, har mest varit inne för vädret är ju inte det bästa just nu å ingen värme är det då heller. Gruvar mig lite för vintern kan jag säga. Gick en promenad tidigare idag & jag hade klätt  mig alldeles för lite för jag höll på att frysa ihjäl hehe.

081001

Idag har jag varit hurtig, har målat fönstret & dörrkarmen i toaletten. Det var mörkbrunt innan så nu har jag målat det vitt. Krävdes bara 3 varv den här gången för jag hade en ny färg & den täckte bättre än den jag haft tidigare för alla andra fönster + dörrakarmar har jag fått måla 4 varv. Kan däremot säga att jag är jävligt less på att måla så nu ska jag ha "semester" från målandet ett tag. Men det var då värt mödan i alla fall för det vart mkt mkt finare. =)
Nu ska jag tända lite ljus & slöa framför tv:n å invänta att Tommy kommer hem från jobbet.
Ha en trevlig kväll!

RSS 2.0