080929

Runt 9 for jag & Emmeli o Lucas till skellefteå imorse. Vi var hos Lisa en stund innan vi for in till stan. Vi började med att äta lunch & sen blev det shopping. Jag kan säga att det blev en hel del, shoppade mest av alla hehe. Det blev iaf ett par svarta stövlar, 3 skjortor av olika slag & 1 tröja. Sen blev det även lite små grejjer, ljus å sånnt. Sen for vi hem till Lisa å satt å surrade en stund innan vi skulle bege oss hem. Vi tog med Alexander hem för dagiset skulle vara stängt imorrn pga nån kurs. Så han skulle få vara med mormor & morfar.
Sen under kvällen har jag bara slöat å nu sitter jag på jobbet & ÄNTLIGEN så jobbar jag min sista natt =)


080928

Har varit fullt upp dom senaste dagarna så jag har inte hunnit uppdatera här.
Igår var jag, tommy, andre & jennie & badade med flickorna i Boden på Nordpoolen. Det var riktigt skoj men man var då helt färdig när man kom hem. Flickorna däremot hade nog kunnat bada flera timmar till, förstår inte vars dom får all energi ifrån.




Idag har mamma & pappa varit här. Pappa & Tommy har fixat i toan så nu är den nästan klar. Det ska upp nya lampor & fönstret ska målas om men annars är allt klart. Det blev faktiskt jätte fint. Sen gjorde jag tacopaj & bjöd på.
Nu ska vi bara koppla av framför tv:n.
Imorgon ska jag & Emmeli o lilla Lucas till Skellefteå å hälsa på Lisa. =)


080923

Det blev en tidig dag idag, vi klev upp 07.00 & gjorde oss klara. Sen for vi med Linda til Sunderbyn, hon hade en tid kl 09.00. Allt gick då bra men det tog gode lång tid innan dom var klara. Sen åkte vi till Storheden där det blev lunch på MAX. Sen blev det en lite slöare eftermiddag. Men sen kom min pappa hit & började dra om rören inne i stora toan & sätta in dom nya badrumsmöblerna. Han är en bit i från klar men han hann med mycket ändå. Blir då skönt att få allt omgjort. Nu börjar det snart vara sängen som gäller, men det ska då bli skönt för vi har renbäddat idag =) Det finns inget bättre när man ska sova =)

Förresten så har jag ju hunnit måla idag också. Min svärfar fixade 2st kabelvindor till mig så den ena ska målas & vara i hallen medan den andra ska jag ha i trädgården & ha blommot på!

God natt allihopa & sov gott..! 


080921

Idag har jag varit hurtig, har städat heela huset & tvättat. Så nu tar jag mig en liten paus å sen är det bara lite dammtorkning kvar. Sen idag ska jag försöka ta mig ut & gå en promenad i det fina vädret. Kanske jag får med mig Tommy när han kommer hem från jobbet.
I morse på jobbet tänkte jag YES nu har jag bara en natt kvar & sen ledig åsså tittar jag i min kalender & ser att jag har ett möte imorrn mellan 13-16.00, SUCK! Jag är alltid så trött när jag jobbat 3 nätter på rad så jag lär ju bara sitta där & gäspa. Men men man får väl bita ihop.
Ne nu ska jag gå & fortsätta med min städning, det blir så fint hehe =)

080920

Igår eftermiddag for jag ut till Högsböle för min kusiner är hemma i helgen. (2 av dom bor i Umeå nu) Så jag passade på att gratta Annika för hon fyller 24 år idag. Grattis! Sen for jag på jobbet.


Nu är första natten avklarad, skönt. När jag slutade for jag &  klippte Julia & Emilia, dom skulle på kalas kl13.00 idag så då skulle dom vara fina. Toppade bara igenom håret också fick dom pippilotter =)
Nu ska jag snart ge mig själv ett ansikte för dagen för jag får kanske främmande sen. Mina kusiner + Annika's sambo ville komma & se vad vi gjort med huset. Det är ca 1år sen dom var hit så det har ju hunnit hända lite grejjer.

 

080919

Idag har det inte hänt mycket & det märks för nu känner jag mig trött & seg så jag måste nog ta mig i kragen & göra nå så jag inte somnar. Denna helg blir i alla fall min sista natthelg, skönt! Har bara 3 vanliga nätter kvar sen. Övergår som sagt till dagtid efter det, inte dummt.

080918

Igår kväll när vi var ute & gick med hundarna skulle jag ta upp en grej ur fickan så jag tog kopplet om tummen under tiden. Då blev Walle rädd för nå så han tvär drog till & tummen bröts på nå konstigt sätt. Det gjorde så helvetes ONT så när vi kom in spolade jag handen under kallvatten. Trodde jag skulle dö av smärta, grät till & med. Så nu idag är jag alledels blå i tumm muskeln. (eller vad man då säger) Tommy's mamma sa att det är en rejäl utgjutelse. (blödning) Men det gör då inte lika ont längre men det känns ju.


Idag har jag varit till Leoparden & träffat Rosa har fått mitt nya schema, såg inte så tokigt ut. Hon hade lagt Oktober schemat men sen kommer jag själv lägga hur jag vill jobba.
Till middag idag gjorde min älskling laxplanka, inte dummt kan jag säga. Var hur gott som helst & mätt är jag.
Vi har en mys kväll idag för vi jobbar båda till helgen. Så nu ska vi ta & se en film, Philadelphia.

Här kommer ett "smakprov"


Tack för maten älskling! =)

080915

Idag har jag ringt några viktiga samtal, har tänkt göra det några dar men inte fått tummen ur. Men nu är det gjort. Skönt!
Sen under eftermiddagen pratade jag med Emmeli & hon tyckte jag skulle komma dit. Så hon bjöd på middag & sen tog vi en promenad till min mamma & pappa så dom fick träffa lilla Lucas. Tror dom blev kära båda två. Fast det blir man ju då själv också bara man tittar på han. Han hann pinka ner hela mig när jag skulle byta blöja på han men man bara skrattar & torkar upp det med glädje nästan. Lite underligt men man kan ju inte annat när dom är så små & söta =)
Nu är man iaf på jobbet igen, men nu är det bara 8 nätter kvar sen börjar man jobba dag/kväll igen. Gud så sköönt!
Imorgon kommer Emmeli & Lucas till mig så ska vi gå en "skogs" promenad.

Sov gott allihopa!

080914

Idag har jag varit iväg & gjort lite ärenden & nu har jag förberett "söndags steken" & satt in den i ugnen. Ska bli väldigt gott, länge sen jag gjorde en stek sist. Till den så blir det rotsaksgratäng. Så jag kan säga att jag längtar till middan.
Annars så blir det nog inte så många mer knop idag. Blir nog att se någon film skulle jag tro.

080913

Igår var vi & åt god middag hos svärmor & svärfar också blev det lite vin, inte dummt alls.

Idag har jag varit till mamma & pappa & hämtat Wille. Mamma & pappa var förbi oss igår & lämnade nå grejjer o då hoppade han upp i mammas knä när hon satt i bilen & han skulle INTE komma ut utan han hade bästämmt sig för att följa med dom hem. Så då fick han göra det. Han har gjort sådär en gång tidigare också. Så vi hade bara Walle hemma igår & det kändes faktiskt lite tomt. Men när jag hämtade han idag blev han då jätte glad & tvekade inte en sekund på att följa med hem. Har även hunnit vara med Julia på godishuset så hon fick köpa lördags godis, för min del blev det lite naturgodis. Idag blir det nog bara att mysa framför tv:n.

Trevlig kväll!

080911

Imorse hade jag en träff med chefen, det gick då bra. Men hon är en bra chef så det brukar inte vara några problem.
Sen for jag & emmeli & åt lunch på Furuborg, det var riktigt gott. Vi skulle äta på Toppen men vi ändrade oss. Sen bar det av till mig så då gick vi en promenad runt Norrfjärden. Lucas sov då gott i barnvagnen hela tiden. (Skulle nog jag med göra om jag låg nerbäddad så skönt hehe.) Så det blev en heldag tillsammans, väldigt trevligt har vi haft.
Nu har jag precis förberett middagen så den är klar när Tommy kommer hem från jobbet.
Imorgon kommer Agnetha hit & hälsar på, kanske Emmeli också. Nu ska jag slöa framför tv:n en stund tror jag.

080910

Igår kväll putsade jag köksfönstret & bytte gardiner & när jag väl gjort det var jag inne i ett il så då böt jag gardiner i vardagsrummet också. Blev riktigt fint! Sen möblerade vi om lite smått.
Tommy har precis farit på jobbet & jag vet inte alls vad jag skulle ha gjort idag. Känner mig däremot lite rantar sugen så kanske det blir att åka & hälsa på någon.


080909

Igår blev toaletten färdigmålad så idag har jag städat upp där så nu är det bara sätta in dom nya badrumsmöblerna. Tror det kommer bli riktigt fint faktiskt, hoppas då det iaf.
Idag så blev det Tacopaj till middag, det var länge sen vi åt det så det var riktigt gott. Det blev en tidig middag men vi var så hungriga. Nu är man dock övermätt nästan. Nog talat om mat.
Sitter och funderar om jag skulle ha putsat köksfönstret & bytt gardiner, känner mig faktiskt lite sugen så det lutar nog åt det. Har dessutom nya gardiner så då är det ju extra roligt.

080907

Idag har jag varit med Julia & Emilia på grandagen. Lisa & Alexander + Emmeli & Lucas följde också med. Det var trevligt men jag tycker grandagen har försämrats. Tyckte det var lite mer uppvisningar & djur att titta på förut.
Nu är jag då så förbaskat trött efter att ha jobbat två nätter men det är bara bita ihop för det är en natt kvar. Jag vet att om jag vilar nu så kommer jag inte att kunna sova inatt & jag sover nog dåligt på jobbet ändå. Ska väl börja med middagen snart så flickorna får äta innan dom ska åka hem.

Ha en fortsatt trevligt dag!


080906

Idag så har jag & flickorna varit till återvinningen & slängt en massa kartonger så man ska kunna ta sig in i huset utan att snubbla. Sen så har jag dammsugit & gjort lunch så nu är alla mätta & belåtna. Tommy ska snart åka & jobba så jag funderar på vad jag ska hitta på. Julia & Emilia är ute & leker med dom andra barnen.
Senare i eftermiddag blir det surströmming hos svärmor & svärfar. Vi åt det förra helgen men nu har dom främmande söderifrån & dom ville så gärna äta det. Så dom bjöd in mig eftersom Tommy ändå jobbar kväll.
Tror jag ska slöa framför tv:en en stund, känner mig lite små seg & förkyld tror jag också att jag håller på att bli, hoppas jag har fel. Peppar peppar..!

080905

Igår var det en flitig dag, hann med hur mkt som helst. Vi var på återvinningen & slängde en massa skräp också var vi & handlade. Sen målade jag det sista varvet i lilla toaletten så nu är det bara bården kvar. Sen höll vi på i nån timme & monterade ihop toalettmöblerna till den stora toaletten. Det var INTE kul kan jag säga & irriterad hann man också bli några gånger.



Idag så har jag varit med mamma & gjort lite ärenden. Sen hämtade jag flickorna i skolan för dom ska vara hos oss i helgen. Senare så blev det middag hos svärmor & svärfar, lax det var inte dummt.
Nu ikväll så har vi monterat lite små fix som vi inte hann med igår. Sen tänkte vi börja montera möblerna till lilla toaletten men när vi öppnade kartongen så var det färdigmonterat. En sten föll från hjärtat kan jag säga.

Nu börjar det dra ihop sig till första arbetspasset efter semestern, börjar gruva mig. Men nu jobbar jag bara natt september ut & sen blir det dagtid igen... som jag längtar! Ska ta & packa väskan för om ca 1 timme måste jag börja bege mig.

Trevlig kväll..!

080901

Oj vad jag har varit dålig på att uppdatera min blogg. Det har varit fullt upp här hemma med montering av möbler. Fick nämligen ett telefonsamtal klockan 09.00 på lördagsmorgonen av Tobbe & Biggan, dom undrade om jag ville följa med på Ikea & självklart så ville jag ju det. Sen har jag gjort massa annat men just nu så står det still, minnet är bra men kort.
Nu kom mamma & pappa hit så jag ska gå & vara lite social.


RSS 2.0