080731

Idag har man varit med om något otrevligt. Vi tog med flickorna ut på stugan för att bada men när vi kom dit hörde vi att åskan mullrade så vi bestämmde oss för att vänta en stund. Åskan kom bara närmare och sen började det hagla massor och stora hagel var det har aldrig varit med om så stora någon gång tidigare och sen började det blåsa massor. Träden svajade som bara den och vi tänkte det kommer ju att sluta med att det faller ett träd över bilarna eller nå. Helt plötsligt small det till och vi sa vad f-n var det där? Jo tro det eller ej men då hade ett riktigt stort träd fallit över stugan.
Det var riktigt obehagligt har aldrig varit med om ett sådant oväder tidigare. När det lugnade ner sig gick vi runt och tittade och det var fler träd som hade fallit. Sen började det komma ett nytt oväder så då skynndade vi oss därifrån.
Fick ju höra sen att det gått en tromb över Holmträsk och Sjulsmark o.s.v. Så det vi hamnade mitt i var ju ändå bara efterdyningar av det kan jag tänka mig. Mamma ringde under kvällen och dom hade varit och kört mot Sjulsmarks hållet och där låg det hur mkt träd som helst och flera som hade fått träd över husen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0